El valor de la recerca de l’ETSEA per Espanya

La UdL (ETSEA) ocupa la posició 95 entre les primeres 565 (primer 1% mundial) institucions de recerca a l’àmbit de Ciències Agroalimentàries del món pel que fa al nombre (quantitat) de publicacions en revistes SCI. És a dir, en aquest àmbit és la sisena (cinquena universitat) institució de recerca d’Espanya (Font: Essential Science Indicators, Web of Knowledge; Institute for Scientific Information)

AgroCAT



La UdL (ETSEA) ocupa la posició 75 entre les primeres 565 (primer 1% mundial) institucions de recerca a l’àmbit de Ciències Agroalimentàries del món pel que fa a la qualitat-impacte (nombre de cites en revistes SCI). És a dir, en aquest àmbit és la tercera institució de recerca (segona universitat) d’Espanya (Font: Essential Science Indicators, Web of Knowledge; Institute for Scientific Information)

AgroCAT2
 


Segons el rànking de la Universitat de Granada, la UdL és la tercera d’Espanya en la disciplina d'Agricultura i també en la disciplina de Ciència i Tecnologia dels Aliments.

image022image023


Recopilació d'informació: Dr. Pedro Elez Martínez, Departament de Tecnologia d’Aliments de la UdL