SETMANA DE LA CIÈNCIA AL CAMPUS ETSEA

Descarregar Pdf
Setmana ciència ETSEA
Foto dels alumnes de l'Institut d'Alpicat
Les instal·lacions de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) estan acollint aquests dies diferents tallers educatius i una visita guiada a les instal·lacions del centre de recerca Agrotecnio-UdL, dins de la 26a Setmana de la Ciència. 
Més de 160 alumnes de l’INS Alpicat, INS Mitjana, Institut Escola Torre Queralt, INS Torre Vicens, INS Màrius Torres, INS Guindàvols i del CFGS d’Educació i Control Ambiental de l’Escola del Treball s’han inscrit en aquests tallers educatius.
El passat dilluns, 15 de novembre, es va realitzar el taller sobre esferificacions, organitzat per la professora Gemma Villorbina, i el taller sobre l’estudi dels boscos a partir de l'anàlisi dels anells de creixement, a càrrec del professor Lluís Coll.
En el marc de la Setmana de la Ciència també s’ha organitzat el taller sobre el funcionament dels sistemes satel·litaris de navegació global GPS/GNSS i aplicacions en agricultura de precisió, a càrrec del professor Àlex Escolà. 
Els propers 22 i 23 de novembre també està previst que es realitzi el taller ‘D’on venen les roques que trobem als nostres rius?’, a càrrec dels professors Josep Carles Balasch, Josep Maria Másich i J. Manel Pascual. Aquesta activitat es desenvoluparà de forma continuada a la visita guiada a l’exposició ‘Les textures de les roques’ que està oberta al públic a l’ETSEA fins al 10 de desembre de 2021. 
 
Notícies relacionades: