La UdL acull un esmorzar informatiu sobre els "Ajuts a les activitats de demostració en transferència tecnològica" del DARP

Descarregar Pdf
IMG_7306
Esmorzar informatiu del DARP

Una trentena d'investigadors i investigadores de la Universitat de Lleida han assistit avui a l'esmorzar informatiu, celebrat al campus d'ETSEA de la UdL, sobre els "Ajuts a les activitats de demostració en transferència tecnològica" del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

La vicerectora de Transferència i Foment de la Innovació de la UdL, Olga Martín, i el director de l’ETSEA, Jordi Graell, han estat els encarregats d'obrir la sessió i donar la benvinguda als assistents. Seguidament, el Sr. Jaume Sió, subdirector general de Transferència i Innovació Agroalimentària del DARP, ha explicat els detalls de la darrera convocatòria. I per finalitzar s'ha comptat amb la participació dels investigadors de la UdL, Adela Pagès, del Dept. de Matemàtica, i Javier Álvarez, del Dept. de Ciència Animal, per explicar-nos la seva experiència amb l’anterior convocatòria i els seus projectes presentats.

La present convocatòria té com a objectiu donar suport a la transferència de coneixements tècnics i de gestió adaptats a les realitats territorials i sectorials dels sectors agrícoles, ramaders, forestals i agroalimentaris de Catalunya mitjançant la realització d'activitats de demostració tals com projectes demostratius, parcel·les experimentals, plantes i instal·lacions pilot, camps d'assaig i itineraris demostratius. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 d'octubre de 2019 (inclòs).