El desenvolupament sostenible i la producció d’aliments al món

Curs de Matèria transversal ETSEA

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Campus ETSEA-Edifici 5, Seminari 0.11
Web:
Més informació
Inici:
 | 

Futurs titulats de l'ETSEA (i UdL): una de les vostres sortides professionals tindrà a veure amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Haureu de respondre als objectius de l'Agenda 2030.

El curs vol treballar el contingut de l'Agenda 2030, i en particular en els aspectes que són propis dels titulats de l'ETSEA, la producció d'aliments de manera sostenible i el respecte al medi ambient. L'Agenda 2030 i els seus Objectius de Desenvolupament Sostenible demana canvis en què els futurs titulats hauran de ser protagonistes. Al llarg del curs es vol transmetre el contingut de l'Agenda, aplicar-lo als estudis, assignatures i TFG/TFM de cada estudiant, analitzar com interactuen entre ells els ODS relacionats amb la producció d'aliments, el consum i el malbaratament alimentari, preveure la responsabilitat de les empreses del sector agroalimentari, ... Vol ser un curs en què els estudiants siguin els protagonistes. En ser semipresencial, hauran de proposar activitats, buscar informació i analitzar documents, treballar en grup o individualment i, com a resultat final, crear material interactiu per compartir amb altres estudiants o les xarxes socials de l'ETSEA.

Agenda